Joukkuetoveri vieraili Christian Eriksenin luona – rohkaisevia tietoja faneille

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapallon EM-kilpailujen Suomi-Tanska -ottelussa todistettiin lauantaina odotettua dramaattisempaa tilannetta. Tanskan Christian Eriksen valahti elottomaksi kesken ottelun, ja moni ehti jo pelätä pahinta. Urheilija onnistuttiin kuitenkin elvyttämään ja kiidättämään sairaalaan.

Torstaina Belgiaa vastaan pelaavan Tanskan maajoukkuen maalivahti Kasper Schmeichel on nyt vieraillut sairaalassa Eriksenin luona. Muu joukkue tapasi urheilijan videopuhelun välityksellä. Kentällä sydänpysähdyksestä kärsineen Eriksenin tilan kerrotaan olevan vakaa.

– Oloni on helpottunut huomattavasti lauantaista. Oli mahtavaa nähdä Christian. Tapaus kosketti koko joukkuettamme, ja olemme järkyttyneitä siitä että tällaista voi tapahtua. Meillä on koko maailman paras hoitohenkilökunta. Tämä on suoranainen ihme, ja tunnen siitä suurta kiitollisuutta ja riemua, Kasper Shmeichel kuvaili Tanskan yleisradion DR:n mukaan.

– Tiesin Christianin vaimon, lasten, äidin, isän ja ysätvien olleen yleisössä. Olin heidän tukenaan. Kyseessä oli aivan hirveä tilanne heille. Olemme jo vuosien ajan puhuneet maajoukkueemme yhtenäisyydestä. Jos joku joukkueestamme tarvitsee apuamme, tarjoamme sitä vaistomaisesti, Schmeichel kertoi.