Kissa yritti varastaa ruokaa tarjottimelta – hauska tilanne tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset saavat herkutella erilaisilla ruoilla aina kun vain haluavat. Lemmikeillä ei olekaan ihan niin helppoa ja ne joutuvatkin olemaan täysin omistajiensa armoilla sen suhteen, mitä ne suuhunsa saavat laittaa. Kaikki lemmikit eivät kuitenkaan tyydy osaansa vaan ne päättävät lähteä varkaisiin.

YouTubessa on julkaistu useita hauskoja esimerkkejä siitä miten lemmikit ovat jääneet kiinni itse teosta ollessaan ruokavarkaissa. Nyt videolla nähdään huvittava hetki, jossa kissa yrittää saada napattua makkaran siivua tapastarjottimelta täysin omistajiensa silmien alla.

Kissan omistajat ovat kuvanneet videolle miten heidän lemmikkinsä on yrittänyt saada makkaran siivua tassullaan. Tarjottimen korkeat reunat ovat kuitenkin osoittautuneet melkoiseksi haasteeksi, koska kissa ei onnistu saamaan makkaraa kielellään, mutta tassullakaan sen kuljettaminen ei näytä onnistuvan.