Mies asensi turvakameroita koteihin – tirkisteli sitten asiakkaitaan niiden kautta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhä useammat asentavat kotiinsa jonkinlaisen turvajärjestelmän, jossa kotia tai sen pihapiiriä valvotaan erilaisilla kameroilla. Nyt turvakameroita ammatikseen ihmisten koteihin asentanut mies on tuomittu vankeusrangaistukseen. Hän tirkisteli yli 200 asiakkaan kotia.

ADT-turvayhtiön palveluksessa työskennellyt 35-vuotias Telesforo Aviles on asentanut valvontalaitteistoja ihmisten koteihin vuodesta 2015. Hän on jättänyt kameroihin takaportin omalla sähköpostiosoitteella ja tirkistellyt valvontalaitteistoja omalta kotikoneeltaan yli 9.600 kertaa. Mies käytti materiaalia intiimien tarpeidensa tyydyttämiseen.

Aviles katseli etenkin viehättävien naisten ja nuorten tyttöjen koteihin. Hän saattoi myös seurata pariskuntien intiimihetkiä. Mies tuomitaan valvontalaitteiston väärinkäytöksistä ja tirkistelystä vankeuteen ja rangaistuksen pituus voi olla viisi vuotta, Oxygen uutisoi.