Temptation Islandin Mattu rintavana – biksupousaus sykähdyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja esitteli taannoin suomalaisille värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Silikonirintojaan mielellään esittelevä kurvitar käväisi sittemmin korjailemassa poveaan, kun vasemman rinnan implantti piti vaihtaa uuteen.

Nyt Mattu on päässyt poseeraamaan kesäisissä tunnelmissa, sillä hänet nähdään selfiessään esittelemässä rantakuntoaan someseuraajille. Kurvikas kaunotar poseeraa kuvan tietojen mukaan Espanjan Fuengirolan maisemissa lomalla ja paljastaa joutuvansa käymään vielä koronatestissä ennen paluumatkaa.

Vauhdikas luonnonlapsi Mattu on käynyt Temptation Islandilla kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Hänen ilmestymisensä Temptation Island Suomen saarelle toistamiseen kuitenkin floppasi pahasti, kun pari poistui nopeasti paikalta. Samanlainen floppi oli myös samalla kaudella niin ikään paluun tehnyt Joskun ja Karimin paluu, joka sekin päättyi lyhyeen.