Aikuisviihdetähti Dakota Skye löydettiin kuolleena – oli menehtyessään vasta 27-vuotias

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosina 2013-2019 sadoissa aikuisviihteen elokuvissa näytellyt Dakota Skye, oikealta nimeltään Lauren Scott, on kuollut. Urallaan lukuisia tunnustuksia saanut aikuisviihdetähti oli menehtyessään 27-vuotias.

Dakota Skye löydettiin kuolleena matkailuauton sisältä Los Angelesista. Tähden ruumiin tunnisti hänen aviomiehensä. Skyen kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa.

Dakota Skyen täti Linda Arden kertoi The Sun -lehdelle tämän varttuneen rikkinäisessä kodissa alkoholin, huumeiden, henkisen ja fyysisen väkivallan keskellä. Skye oli viime vuosina otsikoissa muun muassa kotiväkivallasta syytettynä ja aiheutettuaan kohua vilauttamalla Instagram-kuvassa rintojaan poliisiväkivaltaan kuollutta George Floydia esittäneen katumaalauksen edessä. Skyen kerrotaan olleen koditon kuolinhetkellään.