Madonnan rohkea poseeraus hämmentää – kasvot kaikkea muuta kuin luomua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin kuningatar Madonna otti ensimmäisen tatuointinsa viime vuoden loppupuolella ollessaan 62-vuotias. Naisen ranteeseen tatuoitiin kirjaimet LRDMSE hänen kuuden lapsensa etunimien ensimmäisten kirjainten mukaan. Nyt nainen on vieraillut uudestaan tatuoitavana, kun iholle on tatuoitu edellisten lisäksi X-kirjain samannimisen albumin kunniaksi.

Madonna näyttää ikäisekseen erittäin nuorelta, eikä liene salaisuus, että hän on jo vuosien ajan turvautunut kunniakkaan ikääntymisen jälkien peittelyyn kauneuskirurgialla. Nyt poptähti on julkaissut tuoreen poseerauksen, jossa hänet nähdään kameran edessä rintavako paljaana. Tällä kertaa päähuomio ei kuitenkaan kiinnity etumukseen, vaan kasvoihin.

”New life, New York, Re-invention” -tekstin kanssa julkaistussa kuvassa Madonnan kasvot näyttävät olevan kaikkea muuta kuin luomua, ja nyt fanit pohtivat onko kyse digitaalisesta kuvankäsittelystä vai kenties Hollywoodissa yleisestä kasvojen kiristämisestä. Varsinkin kuvasarjan toinen otos paljastaa vetäytyneen hiusrajan, joka viittaa vahvasti ihon kiristämiseen.