Cristiano Ronaldo sai Coca-Colan arvon putoamaan miljardeilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheilumaailman supertähtien vaikutusvalta ulottuu laajalle allalle. Portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo on saanut virvoitusjuomajätti Coca-Colan arvon romahtamaan miljardeilla dollareilla päällisin puolin vähäpätöiseltä vaikuttavalla teollaan.

Cristiano Ronaldo osallistui maanantaina lehdistötilaisuuteen, johon saapuessaan hän siirsi pöydältä sivuun pöydälle asetetut Coca-Cola -pullot. Tämän jälkeen hän esitteli lehdistölle vesipulloa, kehottaen valistavaan sävyyn ihmisiä juomaan mielummin sitä. Teolla vaikuttaa olleen suuret vaikutukset.

Vielä pörssin avauduttua Euroopassa maanantaina Coca-Colan yhden osakkeen arvo oli 56,1 dollaria. Lehdistötilaisuuden jälkeen arvo oli pudonnnut 55,2 dollariin. The Guardian -lehden mukaan osakkeen arvon putoaminen 1,6 prosentin verran tiesi Coca-Colan arvon laskemista jopa neljällä miljardilla dollarilla.

Coca-Cola on yksi jalkapallon EM-kilpailujen suurimmista sponsoreista. Yhtiö twiittasi tapauksen jälkeen jokaisella olevan oikeus omiin makujen ja tarpeiden mukaisiin mieltymyksiin juomien suhteen.