Muistatko vielä räppäri Macklemoren? Näin rajusti hänen tyylinsä on muuttunut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Macklemore tunnetaan erityisesti Ryan Lewisin kanssa tehdyistä Thrift Shop ja Same Love -hiteistä. Nyt tähti on esitellyt Instagramissa dramaattista tyylinmuutostaan ja uuden lemmikkikoiransa Louien.

Macklemore jakoi Instagramissa tuoreen kuvan, jonka perusteella hänen nykyinen ulkomuotonsa muistuttaa lähinnä 1970-luvun aikuisviihdetähteä. Kuvasssa hänellä nähdään viikset ja aikaisempaa tyyliä pidemmät, kiharat hiukset. 37-vuotiaan tähden mukaan tyyli muuttui koronapandemian aikana.

Fanit vertasivat Macklemoren uutta ilmettä muun muassa Tiger Kingin Joe Exoticiin. Grammy-palkinnonkin voittaneen räppärin viimeisin albumi oli vuonna 2017 ilmestynyt Gemini. Macklemore on esiintynyt Suomessa Provinssi-festivaaleilla vuonna 2019.