Oikeus määräsi Bam Margeralle jopa kolmen vuoden lähestymiskiellon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bam Margera on ollut viime viikkoina tiuhaan tahtiin otsikoissa tulevaan Jackass 4 -elokuvaan liittyvän kohun vuoksi. Elokuvan ohjaaja Jeff Tremaine haki Margeralle taannoin lähestymiskieltoa, sillä hänen mukaansa tähti oli uhkaillut häntä ja hänen perhettään.

Nyt oikeus on tehnyt päätöksen tapaukseen liittyen. Bam Margera määrättiin pysyttelemään vähintään 90 metrin päässä Jeff Tremainesta, eikä hän saa olla yhteydessä ohjaajaan tai tämän perheeseen. Lähestymiskielto kestää TMZ-sivuston mukaan jopa kolme vuotta.

Jeff Tremaine kertoi oikeudessa Bam Margeran muun muassa uhkailleen hänen ja hänen perheensä henkeä, ja liitti todisteeksi kuvankaappauksia tähdeltä saamistaan viesteistä. Tapauksen taustalla ovat Margeran saamat potkut tulevasta Jackass-elokuvasta. Margera on syyttänyt ohjaajaa ja Johnny Knoxvilleä hänen pettämisestä ja hylkäämisestä, kun taas Steve-O:n mukaan Jackass-tiimi yritti parhaansa mukaan auttaa päihdeongelmaista tähteä saamaan elämänsä kuntoon.