Post Malone hankki timanttihampaat 1,3 miljoonalla eurolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaiset timantti- ja kultakorut eivät ole yhdysvaltalaisilla hiphop-tähdillä harvinainen näky, edes suussa. Nyt räppäri Post Malone on sijoittanut suuren summan rahaa laittaakseen ylemmät kulmahampaansa uuteen uskoon.

Timanttihampaisiin erikoistunut lääkäri Thomas Connelly paljasti Post Malonen ottaneen 12 karaatin timantit purukalustoonsa. Post Malone maksoi koko operaatiosta timantteineen yhteensä 1,6 miljoonaa dollaria, eli noin 1,3 miljoonaa euroa. Connelly kertoo Rolling Stone -lehdelle timanttisten hampaiden valmistamisen kestäneen 1,5 vuotta, sillä reikien poraaminen timantteihin tuhoamatta niitä on haastavaa.

Timanttihampaiden peseminen ei eroa tavanomaisten hampaiden pesemisestä, vaan hän voi jatkossakin käyttää hammasharjaa normaaliin tapaan. Connelly uskoo Post Malonen aloittavan uuden trendin timanttihampaillaan. Omia taatusti kimaltelevia hampaitaan jonottamassa on muun muassa amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Odell Beckham Jr.