Rekkakuski avautui koomisesta parkkiongelmasta – kuinka päästä pois pinteestä?

Autot · Tim Isokivi

Parkkeeraaminen ei aina ole helppoa kokeneillekaan kuljettajille, etenkään isokokoisilla ajoneuvoilla. Nyt sosiaalisessa mediassa on hämmästelty erään rekkakuskin tavallista hankalampaa parkkeeraukseen liittyvää pulmaa.

Steve Correa Carbonell paljasti Facebookissa ajoneuvonsa jääneen koomisella tavalla jumiin. Hän oli onnistunut peruuttamaan niin, että ajoneuvon renkaiden väliseen tyhjään tilaan jäi asfaltista sojottanut pylväs. Parkkipaikalta pois ajaminen ilman vahinkojen aiheuttamista osoittautui sen vuoksi haastavaksi.

Facebook-julkaisu keräsi valtavan määrän tykkäyksiä ja tilannetta hämmästeleviä kommentteja, joskin osa kommentoijista epäili kuvien olevan tekaistuja. Carbonell ei ole toistaiseksi paljastanut, onnistuiko hän pääsemään pois pinteestä jollain tavalla.