Sara Sieppi kuumassa selfiessä – tekstissä paljastui karu totuus kulissien takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunottarena tunnettu Sara Sieppi tunnetaan missiuransa lisäksi monessa mukana olleena kaunottarena, joka julkaisee sosiaalisessa mediassa runsaasti näyttäviä kuvia elämästään. Usein kiiltokuvamaisten somepersoonan taustalla on kuitenkin jotain aivan muuta, ja Sieppi on puhunut poikkeuksellisen avoimesti elämästään glamourin takana. Niin nytkin.

Tällä kertaa Sara poseeraa upeassa poseerauksessa, joka voisi olla vaikkapa muotilehden sivuilta. Nopea vilkaisu ei vielä paljasta mitään erikoista, mutta päivityksen kuvateksti pysäyttää. Siinä Sara toteaa, että heti kuvan ottamisen jälkeen tunnelmat olivat jotain aivan muuta kuin mitä kuvasta voisi kuvitella.

– Kun olin ottanut ton selfien, kaaduin hotellin sänkyyn 16tuntisen työpäivän jälkeen. Väsytti, ahdisti ja itketti. Täst kaikesta kuitenkin jäi muistoksi mulle kiva selfie, jossa henkisesti olin ihan paskana. Ei voi liikaa muistuttaa, et some ei kerro koko totuutta sun elämästä, Sara Sieppi totesi jälleen kerran.

– Kaikki on silti tosi hyvin! Oishan se hulluu, jos jokainen päivä ois yhtä ylävitosta. Eikä ne hotelliyöt, Kanelit ja Ranget tuo loputonta onnellisuutta. Se onnellisuus tulee ihan jostain muualta! Esim. eilen uudet potut hymyilytti kattilassa, Sieppi jatkoi.