Slovakialaispelaajalla todettiin koronatartunta – joukkue pelaa Huuhkajien tavoin Pietarissa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapallon EM-kilpailuissa ei ole säästytty koronatartunnoilta. Slovakian maajoukueen puolustaja Denis Vavrolla on todettu koronavirus. Slovakian on määrä pelata perjantaina Ruotsia vastaan.

Slovakia pelasi EM-avausottelunsa Puolaa vastaan Pietarissa. Samassa kaupungissa pelaa Suomi, joka saa ensi maanantaina vastaansa Belgian. Suomi pelasi Pietarissa myös Venäjää vastaan keskiviikkona, häviten ottelun luvuin 1-0.

Denis Vavron lisäksi positiivisen koronatestituloksen antoi Slovanian joukkueen bussikuski. Slovakian päävalmentaja Stefan Tarkovic kertoi lehdistötilaisuudessa joukkueen noudattaneen tarkkaan UEFAn ja Venäjän terveysviranomaisten ohjeita tarkkaan, eikä pelaajalla ole hänen mukaansa ollut koronan oireita. Tartunnan vuoksi Vavro ei tule osallistumaan Slovakian ja Ruotsin välisessä ottelussa perjantaina.