Cardi B pitää taukoa musiikin tekemisestä: ”Älkää painostako”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Cardi B on tullut tunnetuksi rohkeasta tyylistään niin musiikkivideoilla kuin esiintymislavoillakin. Nainen on viime vuosina nauttinut suurta kansainvälistä suosiota onnistuttuaan tekemään useamman megahitin toisensa perään. Nyt hänestä on kuitenkin alkanut tuntumaan siltä, että hän on ansainnut pienen loman.

Cardi B:n fanit ovat alkaneet utelemaan naiselta, koska hän on julkaisemassa uutta musiikkia. Naisen seuraajat haluaisivat etenkin päästä kuulemaan miltä Cardi B:n ja Lizzon mahdollinen yhteistyö kuulostaisi. Cardi B innostui ideasta, mutta se sai tähden myös ahdistumaan.

Cardi B ei Daily Mail -sivuston mukaan pidä siitä, että fanit painostavat häntä jatkuvasti sosiaalisessa mediassa tekemään uusia yhteistöitä artistien kanssa. Hän haluaisi ottaa Lizzon mukaan kappaleelleen, mutta on muistuttanut seuraajia siitä, että hänen pitäisi ensin saada rauha tehdä musiikkia, johon tähteä voisi kysyä mukaan.