Hulvaton viraalikuva leviää – valas yllätti valasbongarit takaapäin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurikokoisen valaan näkeminen omin silmin voi olla sykähdyttävä kokemus. Eräältä valaita bongaamassa olleelta ryhmältä kokemus oli taannoin mennä sivu suun, kuten hauska viraalikuva paljastaa.

Valokuvaaja Eric J. Smith vieraili taannoin Kalifornian niemimaalla Mexicossa kuvaamassa sekä valaita että valasbongareita. Hän onnistui ikuistamaan ainutlaatuisen ja koomisen hetken, jossa merenelävä näytti tekevän pienen jäynän sitä katselemaan saapuneille ihmisille.

Smithin kuvassa veneessä istuva joukko tuijottaa kamerat käsissään mereen, yrittäen nähdä syvyyksissä uivaa valasta. Heidän tietämättään valas on kuitenkin noussut hiljaa pintaan aivan heidän selkänsä takana. Smith kertoo Daily Mail -lehden mukaan valaan vetäytyneen nopeasti takaisin mereen ryhmän huomattua sen, mikä kirvoitti naurua ja hurrausta valasbongareiden keskuudessa.