Alicia Keys läpinäkyvissä biksujen yläosassa – tyyli sai fanit sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen laulajatähti Alicia Keys on tunnettu samettisesta äänestään ja useista megahiteistään. 40-vuotias Alicia Keys on ottanut jalansijaa myös kosmetiikka-alalla aloitettuaan yhteistyön e.l.f. beauty -kosmetiikkajätin kanssa, mitä seurasi myös oman ihonhoitoon keskittyvän Keys Soulcare -yrityksen lanseeraus.

Nyt Alicia Keys on poseerannut upeissa somekuvissa biksujen läpikuultavassa yläosassa, joka on tehty pelkistä ketjuista. Asuvalinta paljastaa pintaa selvästi tavallista enemmän, mutta ei kuitenkaan liikaa. Keys itse kertoo, että kyseessä ovat muistot So Done -musiikkivideonsa kuvauksista.

Alicia Keys on jo vuosien ajan toiminut luonnollisen kauneuden lähettiläänä. Taannoin hän lopetti meikkaamisen hetkeksi kokonaan viisi vuotta sitten, mutta on vähitellen palannut meikkaamisen pariin kevyen ja luonnollisemman näköisen meikkityylin kanssa.