Hämmentävä ennätys: Vuorokaudessa 60 laskuvarjohyppyä alastomana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuudenkymmenen laskuvarjohypyn suorittaminen saman vuorokauden aikana voisi olla jo sellaisenaan harvinainen tempaus. Vielä harvinaisempaa on 60:n laskuvarjohypyn suorittaminen alasti 24 tunnin sisään.

Yhdysvaltojen Nebraskassa asuva Rian Kanouff oli ottanut Guinnessin ennätystenkirjaan yhteyttä kysyäkseen, kuinka monta kertaa hänen pitäisi suorittaa laskuvarjohyppy 24 tunnin aikana alasti rikkoakseen ennätyksen. Guinness vastasi luovansa uuden ennätyskategorian, mikäli hän suorittaisi kyseisessä ajassa vähintään 25 hyppyä.

Kanouff päätyi lopulta hyppäämään 60 kertaa alasti vuorokauden sisällä. Mies kertoo KOLN-TV -uutissivustolle laskuvarjohyppääjien epävirallisena perinteenä olevan 100. hypyn suorittaminen alasti. Kanouff päätti tempauksellaan kerätä rahaa mielenterveyden hyväntekeväisyyteen, sillä hänen mielenterveysongelmien vuoksi kuollut ystävänsä oli ehtinyt hypätä elämänsä aikana lähes sata kertaa.