Jannika B paljasti pyöristyneen vatsansa: ”Minkäslainen tättähäärä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen laulaja-lauluntekijä Jannika B ja Apulanta-yhtyeestä tunnettu Toni Wirtanen odottavat parhaillaan toista lastaan. Jannika paljasti iloisen perheuutisen sosiaalisessa mediassa toukokuussa. Nyt Jannika on esitellyt seuraajilleen alati kasvavaa raskausmasuaan.

Ihastuttavassa kesäisessä tilannekuvassa Jannika istuskelee leppoisasti puutarhatuolissa vatsa paljaana. Samalla hän kertoi odottavansa jo kovasti millainen pienokainen sielä pian maailmaan putkahtaa.

– Loppupuoliskolla ollaan jo tämän pullan kanssa. Aivan älyttömän nopeasti on tämä toinen raskausaika mennyt – niin hyvässä kuin pahassa 😱 Paljon haluaisi vielä saada tehtyä ennen beben syntymää mutta samalla odotetaan kovasti, että päästään tutustumaan, että minkäslainen tättähäärä tämä número dos on, Jannika B kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Vain elämää -sarjassakin taannoin mukana olleella tähdellä ja hänen aviomiehellään, Apulanta-rokkari Toni Wirtasella on ennestään yhteinen Martta-tytär.