Scott Disick osti 20-vuotiaalle tyttöystävälle 57 500 dollarin taideteoksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-sarjasta tunnetulla Scott Disickillä ei vaikuta olevan pulaa rahasta. Kourtney Kardashianin ex-puolison on nimittäin paljastettu käyttäneen hurjan summan rahaa nykyisen tyttöystävänsä Amelia Hamlinin syntymäpäivälahjaan.

Scott Disick antoi 20 vuotta täyttäneelle Amelia Hamlinille lahjaksi signeeratun Helmut Newtonin valokuvan. Newtonin alun perin Vogue Hommes -lehteä varten vuonna 1976 ottamassa Sadle II -valokuvataideteoksessa nähdään malli, joka istuu satulan päällä sukkahousuissa ja blazerissa. E! News -sivuston mukaan 38-vuotias Disick maksoi kuvasta 57 500 dollaria, eli yli 48 000 euroa.

ArtLife Gallery -gallerian perustaja Avery Andon kertoo Disickin ostaneen valokuvan, sillä hän halusi antaa Hamlinille ajattoman lahjan. Andon kuvailee Helmut Newtonia aikansa valokuvauksen pahaksi pojaksi ja rocktähdeksi, jonka energia vetosi Disickiin.