Diili-Sointu alastonkuvassa – julkkiskaunottaret riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman tämän kevään Suomen tuotantokauden voittajaksi nousi taannoin Sointu Borg, joka sai kehitysjohtajan paikan Jaajo Linnonmaan konsernissa ja tulee lisäksi vetämään uutta Fundly-nimistä yritystä. 28-vuotias kaunotar on nyt julkaissut yhden rohkeimmista poseerauksistaan.

Sosiaalisessa mediassa nähdään nyt kuva, jossa Sointu poseeraa kylpyammeessa ilman vaatteita ja toteaa lyhyesti ”Olipa kerran merimurmeli. The end.⁣” Monet julkkiskaunottaret riemastuivat rohkeasta kuvasta ja vuodattivat päivitykselle kehujaan avoimesti.

Sointu Borgin mukaan roolimalliksi kutsutuksi tuleminen on tuntunut vieraaalta ja jopa hieman pelottavalta. Hän pohtii, onko tästä edesäpäin varaa mokailla, mennä laittautumatta puistoon nauttimaan alkoholia ja olla oma tavanomainen itsensä. Borg kuitenkin toteaa olevansa onnellinen. Taannoin hän pohti julkisuutta ja roolimallina olemista. 28-vuotiaan tähden mukaan toukokuu on ollut kiireistä ja kummallista aikaa.

– En ikinä osannut odottaa tällaista hulabaloota. Enkä ikinä osannut valmistautua siihen, minkälaisen palautevyöryn koko voitto aiheutti. En oikeen vieläkään ymmärrä, mitä tässä oikein tapahtuu. Kalenteri on täynnä kaikenlaista ja meen vaan paikasta toiseen. Aattelen, että kyllä tää tästä normalisoituu vielä, Borg kirjoitti.