Travis Barker tatuoi Kourtney Kardashianin nimen – jo muutaman kuukauden jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston luoja Kourtney Kardashian on noin neljän kuukauden ajan tapaillut Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullutta rumpalia Travis Barkeria. Pariskunta teki helmikuussa suhteestaan Instagramissa virallista julkaisemalla kuvan, jossa he pitivät toisiaan käsistään kiinni.

Kourtney Kardashian julkaisi sosiaalisessa mediassa nyt kuvan, jossa hän piti kättään poikaystävänsä uuden tatuoinnin lähellä. Miehen tuorein tatuointi oli otettu uuden suhteen kunniaksi ja se oli koristeellisesti kirjoitettu Kourtneyn nimi. Usein nimen tatuoimista ihoon pidetään melko huonona ideana varsinkin lyhyen seurustelun perusteella, mutta pariskunta itse näyttää olevan kuvaan hyvin tyytyväisiä.

45-vuotias Travis Barker ja 41-vuotias Kourtney Kardashian ovat esitelleet intohimoista suhdettaan Instagramissa useilla kuvilla, joissa viitataan tähtiparin intiimeimpiin hetkiin. Eräässä kuvassaan Kourtney Kardashian kertoi, että heillä oli elokuvailta, mutta he eivät nähneet yhtäkään elokuvaa koska heillä oli muuta puuhaa. Travis Barker puolestaan julkaisi juuri kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi unelmoivansa koko päivän seksistä naisensa kanssa.