Alina Voronkovan polttareista kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -tittelin taannoin saanut Alina Voronkova on muodostunut valintansa jälkeen aktiiviseksi sosiaalisen median tähdeksi, joka julkaisee seuraajiensa iloksi taajaan upeita kuvia elämästään ja arjestaan. Nyt vuorossa on ollut poikkeuksellisen iloinen tapahtuma, sillä Voronkova julkaisi verkossa upean yhteiskuvan omista polttareistaan.

Alina Voronkova on nyt viettänyt polttareitaan ja luonnollisesti näyttävissä merkeissä. Mukana oli upea joukko kaunottaria. Juhlakalu itse oli hyvin otettu juhlistaan, joita hän ylisti vuolaasti.

– En pysty sanoin kuvailemaan miten onnellinen olen mun rakkaista ystävistä. Ikimuistoinen polttariviikonloppu takana, monta monta muistoa rikkaampana, vatsalihakset kipeänä nauramisesta ja pää ehkä muista asioista. Jos ystävät ovat oma peilikuva, niin oon ihan hemmetin hauska likka, Alina Voronkova kirjoitti.

Teatteria nuorena harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta lopulta hän sai myös haaveilemansa Miss Suomen tittelin. Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa.