Mikä kaunotar! Anna Abreu poseerasi uima-altaassa: ”Oman elämäni Mariah Carey”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkiartisti Anna Abreu nousi taannoin 20 Ave Mariaa -singlellään upeasti muun muassa Spotifyn listan kärkipäähän ja myös musiikkivideo sai ansaitusti huomiota verkossa. Nyt Anna on ehtinyt vaihtaa vapaalle ja pulahtamaan superhelteitä pakoon uima-altaaseen.

Popkaunotar nähdään sosiaalisen median päivityksessään poseeraamassa sinisissä biksuissa sekä altaan vierellä että altaassa. Kuvansa yhteydessä Abreu esittää osuvan viittauksen maailmanluokan popdiivaan, sillä Anna kirjoittaa olevansa oman elämänsä Mariah Carey.

Anna Abreu on ollut suomalaisten soittolistoilla vuodesta 2007 saakka, kun hän osallistui Idols-laulukilpailuun. Hän käyttää nykyään taiteilijanimeä ABREU, mutta hänen siviilinimensä on muuttunut avioliiton mukana Anna Heiskariksi. Hän täytti helmikuussa 31 vuotta.