Huuhkajien fanituotteiden kysyntä räjähti käsiin – fanipaidat miltei loppuunmyyty

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapallohuuma on ollut viime viikkoina Suomessa käsinkosketeltavaa. Suomen maajoukkue Huuhkajat on mukana pelaamassa EM-kilpailuissa, minkä myötä myös joukkueen fanituotteiden kysyntä on noussut hurjasti.

Palloliitto on tiedottanut Suomen jalkapallomaajoukkueen virallisten pelipaitojen olevan miltei loppu. College ja huppari -malliset maajoukkuepaidat ovat jo Palloliiton sivuilta loppuneet. Pelipaitoja tilattiin yli 22 000 kappaletta, mikä on monikymmenkertainen määrä verrattuna aikaisempien virallisten pelipaitojen myyntilukuihin.

– Tanska-pelin jälkeisenä vuorokautena myytiin enemmän paitoja kuin kaikkia Palloliiton fanituotteita koko vuonna 2018, kommentoi Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis paitojen valtavaa kysyntää Iltalehdelle.

Huuhkajien fanipaidasta on tulossa ennakkomyyntiin myös uusi malli. Kyseessä on Nike Replica -mallinen paita, jonka ulkoasu muistuttaa pitkälti alkuperäistä mallia. Alkuperäinen pelipaita edusti Niken erikoismallia, jota ei yhtiön tilausprosessin vuoksi ollut mahdollista tilata tähän hätään lisää.