Joe Bidenin Champ-koira kuoli – ehti saavuttaa 13 vuoden iän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentin virka-asuntoon, Valkoiseen taloon ilmestyi tänä vuonna ensi kertaa aikoihin myös lemmikkieläimiä. Presidentti Joe Bidenin perheen mukana virka-asuntoon muuttivat Champ ja Major -saksanpaimenkoirat. Nyt Champin on paljastettu menehtyneen.

Champ kuoli viikonloppuna Bidenien perheen kodissa Delawaren Wilmingtonissa. Koira ehti saavuttaa 13 vuoden iän. Rakastetun Champin kerrotaan kuolleen rauhallisissa olosuhteissa.

– Champin voimat hiipuivat viimeisinä kuukausina, mutta saapuessamme huoneeseen koira nousi aina pystyyn häntä heiluen, hakeutuen luoksemme rapsutusten toivossa. Champ rakasti levätä jalkojemme juurella takan edessä päivän päättyessä, rauhoittaa läsnäolollaan kokouksissa ja ottaa aurinkoa Valkoisen talon puutarhassa, Joe Biden kuvaili tiedotteessa.

– Champ oli aina känsä kanssamme sekä suurimman ilon että suurimman murheen täyttäminä päivinämme, aistien jokaisen julki sanomattoman tunteemme. Rakastamme hyvää, herttaista poikaamme ja tulemme aina kaipaamaan sitä, tiedote jatkui.