Koira osaa ottaa ilon irti kesästä – nauttii uima-altaassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uima-altaassa tai järvessä pulahtaminen tekee hyvää kenelle tahansa, olipa sitten ihminen tai eläin. Hauskalla tuoreella viraalivideolla tavataan pienikokoinen koira, joka on ottanut kaiken ilon irti uima-altaasta.

Videolla esiintyvä Rigby-niminen koira rakastaa omistajiensa mukaan vettä. Sen lempiharrastus on kesäisin kodin pihalla olevassa uima-altaassa uiminen. Toisinaan uiminen kuitenkin väsyttää pientä koiraa, ja silloin on aika nauttia vedestä toisenlaisella tavalla.

Rennolla videolla Rigby nähdään nauttimassa uima-altaan vedestä niin kutsutun uimanuudelin varassa. Koiran pienen koon ansiosta koira pysyy helposti pinnalla pitäen etutassujaan kellukkeen päällä. Rigbyn kerrotaan nauttivan perheensä läsnäolosta, ja kellukkeen ansiosta se onnistuu myös ihmisten makoillessa altaassa.