Pasha Pozdnyakova otti näyttävästi aurinkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova on tullut tunnetuksi niin Suomessa kuin maailmallakin erityisesti sosiaalisessa mediassa julkaistuista näyttävistä kuvistaan. Hän on parhaillaan tekemässä suomalaismallien historiaa, sillä hän poseeraa ensimmäisenä suomalaisena pluskoon mallikaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä. Pashalla on Instagramissa jo 1,2 miljoonaa seuraajaa.

Nyt poikkeuksellisen muodokas kaunotar on nautiskellut hellesäästä Saimaan rannalla, jossa hän paistatteli päivää asianmukaisessa asussa. Todennäköisesti silminnäkijöitä ei ollut montaa, mutta jokainen heistä varmasti huomasi mistä oli kyse. Tämä vartalo ei nimittäin jää vaille huomiota missä sitten paljastuukaan.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.