Tuure Boelius julkaisi pride-kuvan: ”Se on joka ikinen päivä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuure Boelius on luonut uraa niin sometähtenä, laulajana kuin näyttelijänäkin. Tähti on myös puhunut julkisuudessa usein avoimesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin koskevista asioista, ja tuoreessa julkaisussaan hän pohtii parhaillaan käynnissä olevaa pride-kuukautta.

– Tiedän ja voin kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, et on paljon tehtävää ihmisoikeuskysymyksien saralla ja siksi yksi kuukausi kahdestatoista ei riitä mihinkään, eikä siihen tarvitse tyytyä. Mun ja sun elämässä #pride on 365 päivää vuodesta, Tuure Boelius kirjoitti.

– Lukuisat brändit sanovat Tuure Boeliuksen olevan heille ”liikaa” toukokuussa, mut kummasti mun managerin puhelin pirisee kesäkuussa. Vähemmistöjen kustannuksella rahan tekeminen on luotaantyöntävää. Pride best, mut vuonna 2021 se on joka ikinen päivä, eikä siitä keskustella. Parasta sunnuntaita!, tähti jatkoi.

Julkaisu sai lämpimän vastaanoton niin Boeliuksen faneilta kuin kanssatähdiltäkin. Ersimerkiksi Cristal Snow kommentoi viestiä ytimekkäästi ”just niin!!!!”. Julkaisu onkin alle vuorokaudessa kerännyt tuhansia tykkäyksiä.