Hurja video: Nälkäinen norsu rymisteli seinän läpi keittiöön

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Thaimaassa kotiin saattaa ilmestyä kutsumattomana vieraana kärpästä tai hiirtä huomattavasti suurempi luontokappale. Tämä käy ilmi viraalina levinneestä tuoreesta videosta, jossa kodin keittiössä on törmätty hurjaan näkyyn.

Ratchadawan Puengprasoppon heräsi lauantain aamuyön tunteina voimakkaaseen ääneen. Keittiössä häntä odotti elävä norsu, joka kurkisteli sisään seinään tekemästään aukosta. Valtava eläin vaikutti etsivän jotain syötävää kaataessaan esineitä kärsällään.

Kyseessä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta kun elefantti vieraili Puengprasopponin kotona. The Guardian -lehden mukaan Boonchuay-niminen norsu ja sen lajitoverit ovat tuttu näky hänen kotikylässään. Edellisellä vierailukerralla norsu aiheutti naisen keittiössä 50 000 bahtin, eli noin 1 300 euron edestä vahinkoja.