James Corden haluaa olla yhtä tikissä kunnossa kuin The Rock

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen koomikko ja juontaja James Corden on paljastanut aloittaneensa laihdutuskuurin. Tähden omien sanojen mukaan hän on laihtunut vuoden 2021 ensimmäisten viikkojen aikana jo kuusi kiloa.

James Corden kertoi painon pudottmaisesta ja tavoitteistaan Painonvartijoiden Facebook-videolla Oprah Winfreyn haastateltavana. Tähden mukaan kuntoilun ovat aloittaneet myös hänen vaimonsa Julia Carey ja pariskunnan yhteiset lapset. Corden vitsaili tavoitteena olevan saavuttaa samanlainen kunto, kuin Hollywood-tähti Dwayne ”The Rock” Johnsonilla.

– Nostelemme painoja, teemme juoksulenkkejä ja minä valitan niistä kaiken aikaa. Tulemme olemaan vuoden päästä todella tikissä kunnossa. Se tulee olemaan hullua. Tulen olemaan kuin The Rock, Corden kuvaili.

James Cordenin mukaan kuntoilun aloittamisen motiivina ei kuitenkaan ole ollut niinkään painon pudottaminen. Sen sijaan The Late Late Show with James Corden -juontaja haluaa lähinnä voida paremmin ja pystyä juoksemaan jalkapallokentällä poikansa kanssa hengästymättä saman tien.