Khloe Kardashian ja Tristan Thompson: Ero!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien perheen sisältä kantautuu erouutisia. 36-vuotias Khloe Kardashian ja 30-vuotias NBA-koripallotähti Tristan Thompson ovat jälleen päättäneet parisuhteensa. Pari on eronnut jo kerran aikaisemmin, mutta he palasivat yhteen noin vuosi sitten.

Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin eron kerrotaan tapahtuneen jo muutama viikko sitten. Page Six -sivuston mukaan eroon ei liity draamaa, pari on pysynyt hyvissä väleissä ja aikoo kasvattaa 3-vuotiaan True-tyttärensä yhdessä.

Huhtikuussa Instagram-malli Sydney Chase väitti hänellä ja Tristanilla olleen salasuhde viime syksynä. Taannoin NBA-tähden väitettiin myös menneen Kalifornian Bel Airissa järjestetyissä juhlissa samaan huoneeseen kolmen naisen kanssa ja palanneen sieltä noin puolta tuntia myöhemmin epäsiistiksi kuvaillun näköisenä. Khloen ja Tristanin edellinen suhde päättyi koripalloilijan petettyä realitytähteä tämän siskon ystävän, Jordyn Woodsin kanssa.