Demi Rose antoi jättipovensa toppiin – ei todellakaan mahtunut kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohukaunotar Demi Rose nähdään nykyisin varsin usein rohkeissa kuvissa varsinkin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hän on vihjannut liittyvänsä suosittuun OnlyFans-palveluun julkaistakseen siellä vieläkin rohkeampaa kuvamateriaalia.

Nyt Demi on yrittänyt ahtaa jättimäisen povensa pieneen punaiseen toppiin, mutta näyttävin seurauksin. Asu ei nimittäin ollut lähelläkään tilannetta, jossa vetoketju olisi mahtunut kiinni.

Demi Rose vihjaili taannoin liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.