Piripää yritti paeta oikeussalista – hurja tilanne videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australian Adelaidessa sijaitsevassa oikeussalissa todistettiin taannoin odottamatonta tilannetta. Metamfetamiinin vaikutuksen alaisena ollut vanki yritti paeta oikeussalista. Tapaus ikuistui videoksi, joka ei väkivaltaisen sisältönsä vuoksi sovellu kaikille katsojille.

Pakoyritys sai alkunsa Daniel Nicholsonin kuultua, että hänen mahdollisuutensa takuita vastaan vapautumisesta peruttiin. Vangittu pomppasi ylös syytetyn penkistä ja yritti paeta paikalta, mutta lopulta poliisit taklasivat hänet maahan. Tilannetta seurasivat vierestä Nicholsonin asianajaja ja perheenjäsenet.

35-vuotias mies oli oikeudessa ase- ja liikennerikoksista syytettynä. 7News-uutissivuston mukaan Nicholsonin asianajaja kertoi syytetyn olleen pakoyrityksen aikana metamfetamiinin vaikutuksen alaisena ja katuneen myöhemmin tekoaan.