Alina Voronkova pulahti uimaan – näyttävä video someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Alina Voronkova tunnetaan nykyisin myös sometähtenä, joka julkaisee seuraajien iloksi upeita kuvia elämästään ja arjestaan. Äskettäin Alina kuvattiin kuvankauniita seurassa, kun he viettivät missikaunottaren polttareita. Nyt vuorossa on ollut uinti.

Voronkova nähdään tuoreessa somepäivityksessään pulahtamassa uimaan, ja lukemattomat muut suomalaiset ovat varmasti harrastaneet viime päivinä samaa. Aika näyttää julkaiseeko Voronkova uintivideoita myös juhannuksena.

Teatteria nuorena harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta lopulta hän sai myös haaveilemansa Miss Suomen tittelin. Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa.