Avril Lavigne ja Tony Hawk yhdessä TikTokissa – popkaunotar ei näytä ikääntyneen lainkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne nousi 2000-luvun alussa kuuluisuuteen hiteillä, kuten Sk8er Boi ja Complicated. Nyt tähti on liittynyt TikTokiin, ja sai heti ensimmäiselle videolleen apua toiselta kuuluisuudelta.

Ensimmäisellä TikTok-videollaan Avril Lavigne nähdään huulisynkkaamassa omaa Sk8er Boi -hittiään. Videolla tapahtuu yllättävä käänne tosielämän skeittari Tony Hawkin ilmestyessä kuvaan. Hän esittää videon päätteeksi taitojaan rampilla.

Video herätti huomiota erityisesti 36-vuotiaan Avril Lavignen olemuksen ansiosta. Tähti näyttää videolla nimittäin hämmästyttävän samalta kuin vuonna 2002 Sk8er Boi -hitin julkaisun aikoina. Yhdennäköisyyttä toki korostavat Lavignen kappaleen musiikkivideolta tuttu meikkaus- ja pukeutumistyyli, joka on kruunattu tähden kaulasta roikkuvalla solmiolla.

@avrillavigne

He was a… @tonyhawk ##GoSkateboarding ##sk8rboi

♬ Sk8er Boi – Avril Lavigne