Kim Kardashian viettelevissä kuvissa – kiemurteli pelkät sukkahousut jalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on viime viikkojen aikana ollut paljon uutisotsikoissa rakoilevan avioliittonsa vuoksi. Kardashianin on kerrottu suunnittelevan eroa Kanye Westistä ja miehen on huhuttu pettäneen vaimoaan tunnetun meikkigurun Jeffree Starin kanssa. Huhu on myöhemmin paljastunut perättömäksi.

Nyt Kim Kardashian on palannut tekemään sitä minkä hän osaakin parhaiten. 40-vuotias tähti on julkaissut uusia näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa kameralle viettelevästi vaatehuoneessaan. Nainen esittelee jalassaan olevia sukkahousuja, jotka ovat Kardashianin perustaman Skims-yrityksen uusin tuote.

Kuvissa Kim Kardashian poseeraa sekä tummissa että vaaleissa sukkahousuissa. Skims on aiemmin keskittynyt muotoilevien alusasujen ja oloasujen tekemiseen, mutta sukkahousut ovat kuitenkin naisen yrityksen tuorein aluevaltaus.