Maailman pienin yökerho – kokoa vain reilu neliömetri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Klubituksen ystävät ovat ympäri maailmaa odotelleet kuumeisesti yökerhojen avautumista. Eräät australialaiset veljekset kyllästyivät odotteluun niin paljon, että he päättivät lopulta rakentaa oman minikokoisen yökerhon.

Harry ja Evangelos ”Boonie” Labrakis valmistivat siirrettävän yökerhon, joka on vain 1,53 x 0,74 x 1,88 metrin kokoinen. Pienestä koosta huolimatta yökerhoon mahtuu veljesten mukaan jopa seitsemän henkeä. Yökerhokopin nimi on Doof Shed, joka viittaa biletyksestä käytettyyn slangitermiin.

Vajamaisessa yökerhossa on DJ_laitteet, äänentoistojärjestelmä, älyvalot ja savukone. Guinnessin ennätystenkirja on sittemmin vahvistanut veljesten luomuksen olevan maailman pienin liikuteltava yökerho. Aikaisempi ennätys kuului brittiläiselle kahden metrin korkuiselle Club 28:lle.