Amanda Harkimo ilmestyi rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo tunnetaan monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja television lisäksi näyttävä brunetti on ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Nyt Amanda nähdään poseeraamassa rannalla.

Realitykaunotar seisoskelee juhannustunnelmissa laiturilla auringon jo laskiessa hiljalleen mailleen. Monen mielestä kuvassa kiteytyy suomalaisen juhannuksen ydin, ja toivottavasti tulevana viikonloppuna tällaisia kelejä nähdäänkin mahdollisimman suuressa osassa Suomea. Sitä toivoo myös Amanda toivottaessaan hyvää juhannusta.

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa. Kesällä 2019 Amanda vietti vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa hänet kuvattiin muun muassa Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa.