Nämä hyvinvointirutiinit vähentävät stressiä – ota tärkeät vinkit haltuun

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Naisilla on usein kauneudenhoitoon liittyviä rutiineja, kuten kasvojen puhdistus iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Tämä on loistava esimerkki siitä, miten pieni arkinen hyvinvointiteko poistaa sopivasti stressiä. Kauneusrutiinin jälkeen tekee mieli kömpiä sänkyyn.

Vinkkaamme nyt kauneusrutiineja, joiden avulla on helppo saavuttaa hyvää oloa. Ihonhoidon lisäksi voi hoitaa hiuksia tai panna kasvonaamion. Stressiä poistuu myös suihkussa, saunassa tai kylvyssä etenkin, jos samalla tekee pienen hoidon kasvoille tai jaloille. Hiero kasvoja ja anna jalkojen nauttia ruusunlehtikylvystä.

Meikkaaminen voi myös poistaa stressiä, mutta usein aamuisin riittää voide ja huulikiilto. Ehkäpä kulmien ja ripsien värjäyksen voi ottaa osaksi kauneudenhoitorutiinia viikottain. Värien vaikutusaikana voi esimerkiksi hoitaa ja lakata kynnet.