Teini järkyttyi pahimman kerran – inhalaattorin sisällä oli myrkkykäärme

Ohhoh! · Tim Isokivi

Inhalaattorien tarkoituksena on pelastaa astamaatikkojen henki, mutta erään teinitytön tapauksessa sellainen oli koitua hänen kohtalokseen. Australialaisnuoren inhalaattorin sisälle oli nimittäin päätynyt myrkkykäärme.

Bli Blissä asuva Heather oli pyykkejä pestessään nähnyt vilaukselta pienen käärmeen luikertelemassa hänen kotinsa lattialla. Käärme löytyi lopulta hänen inhalaattorinsa sisältä. Kyseessä oli pseudechis porphyriacus -myrkkytarhakäärme.

Heatherin kotiin hälytettiin Sunshine Coast Snake Catchers -yrityksen käärmerankkurit. Yrityksen Facebook-julkaisussa inhalaattorin kuvaillaan olevan yksi erikoisimmista paikoista, joista käärme on koskaan löytynyt. Sekä Heather että käärme selvisivät välikohtauksesta ehjin nahoin, ja matelija on sittemmin vapautettu luontoon.