Jessica Alvesin mittatilausmekko nuolee kurveja – jäi käyttämättä koronan peruttua juhlat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmis-Ken muutti sukupuoltaan noin vuosi sitten. Nuoresta aikuisesta saakka ulkoäköään korjaillut ja näyttävää tyyliä ylläpitänyt Rodrigo Alves on nykyään nimelään Jessica Alves. Hän on yltiönaisellinen.

Nyt Jessica on esitellyt sinistä ja hohtavaa mekkoa, jonka nainen on teetättänyt varta vasten mittojensa mukaan. Halkio nousee pitkälle reiteen ja asun leikkaus suorastaan nuolee naisen muhkeita muotoja. Hän ei ole päässyt käyttämään mekkoa tilaisuudessa, jota varten se on ommeltu, koska koronavirusrajoitukset peruuttivat tapahtuman.

– Minä rakastan mekkoja!, Jessica Alves hehkuttaa 1,2 miljoonalle seuraajalleen Instagramissa.

https://www.instagram.com/p/CKlXce7lKnt/