Justin Bieberin Rolls-Royce kuin scifi-elokuvista

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valtavia summia tienaavien kuuluisuuksien ei tarvitse uuta autoa hankkiessaan tyytyä autokauppojen valikoimien valmiisiin malleihin. Monet heistä hankkivat itselleen tilaustyönä taatusti uniikkeja ajoneuvoja, kuten Justin Bieber teki taannoin.

Justin Bieber tilasi autojen tuunaukseen erikoistuneelta West Coast Customs -yhtiöltä futuristisen custom-version vuoden 2018 Rolls-Royce Wraith -autosta. Taatusti katseita kadulla kääntävää menopeliä on esitelty West Coast Customsin Instagramissa jakamassa kuvasarajassa.

Hopeanvärinen Rolls-Royce voisi futuristisen ulkonäkönsä ansiosta olla suoraan scifi-elokuvien kuvastosta. Ajoneuvon inspiraationa toimi TMZ-sivuston mukaan toinen Rolls Royce -malli, vuonna 2016 ilmestynyt 103EX Vision 100. Erona on ulkomuodon puolesta lähinnä se, ettei Bieberin autossa ole panoramanäkymän tarjoavaa kattoikkunaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.