Pariskunta juhlisti 50. hääpäiväänsä hauskalla tavalla – loivat hääkuvansa uusiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

50 vuoden tasalukeman vierähtäminen naimisiinmenosta on kenelle tahansa avioparille merkkipäivä, jota on syytä juhlistaa näyttävällä tavalla. Eräs Yhdysvaltojen Iowassa asuva pariskunta päätti 50. hääpäivänsä kunniaksi luoda uudet versiot hääkuvistaan.

Kelly ja Carolyn Gay menivät naimisiin vuonna 1971. Häidensä 50-vuotisjuhlapäivän kunniaksi Carolyn yhdisti voimansa valokuvaaja Sam Hoylen kanssa yllättääkseen Kellyn uusilla valokuvaussessioilla. Tarkoituksena oli luoda vanhat hääkuvat uusiksi mahdollisimman samanlaisina vaatteita myöten.

Carolyn Gay kertoo saaneensa idean kolme vuotta sitten ja alkaneensa kasvattaa jälleen hiuksiaa, jotta ne olisivat saman pituiset kuin hääkuvissa. Valokuvaaja pyrki huolehtimaan uusien kuvien olevan mahdollisimman samannäköisiä kuin alkuperäiset. Hän kertoo UPI-uutissivuston mukaan pariskunnan vaikuttaneen edelleen yhtä onnellisilta kuin aluperäisissä kuvissa ja toivoo sen välittyvän uusistakin otoksista.