Poliisille hälytys vapaana olevasta tiikeristä – sitten koominen totuus selvisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten Netflixin kohua herättäneestä Tiger King -dokumenttisarjasta kävi ilmi, löytyy Yhdysvalloista lukuisia eksoottisiin kissapetoihin erikoistuneita tarhoja. Toisinaan petoeläimet myös pääsevät vapaaksi, aiheuttaen hämmennystä ja jopa vaaratilanteita.

Yhdysvaltojen Marylandissa sijaitsevan Montgomeryn piirikunnan poliisilaitos sai taannoin hälytyksen irrallaan olevasta tiikeristä. Autoilija oli nähnyt valkoisen tiikerin istumassa moottoritien vierellä olevan muurin päällä. Tapausta tutkimaan saapunutta poliisia odotti kuitenkin helpotus.

Poliisi totesi nopeasti tiikerin olleen todellisuudessa vain isokokoinen ja aidonnäköinen figuuri. Viranomaisten mukaan tiedossa ei ole, kuinka vaaraton hahmo oli päätynyt hylätyksi aidan päälle moottoritien viereen. Se on kuitenkin sittemmin saanut uuden kodin paikalliselta poliisilaitokselta.