Britney Spearsin poikaystävältä rajua tekstiä kohudokumentissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa julkaistiin hiljattain runsaasti huomiota saanut Framing Britney Spears -dokumentti. New York Times -lehden tuottamassa dokumentissa perehdytään muun muassa Britneyn julkiseen romahdukseen vuonna 2007 ja sitä seuranneisiin tapahtumiin, kuten tähden isän holhouksen alaiseksi päätymiseen ja #FreeBritney-liikkeeseen.

Framing Britney Spears -dokumentti on saanut monet vihaisiksi, eikä tähden poikaystävä Sam Asghari ole poikkeus. Instagram-tarinoissaan julkaisemassaan avautumisessa hän muun muassa kritisoi kovin sanankääntein Britneyn holhoajana toimivaa Jamie-isää.

– Ihmisten on tärkeää ymmärtää, etten arvosta tippaakaan ihmistä joka yrittää kontrollpida suhdettamme ja heittää jatkuvasti kapuloita rattaisiimme. Mielestäni Jamie on täysi m*lkku. En mene yksityiskohtiin sillä arvostan yksityisyyttämme. En kuitenkaan saapunut tähän maahan joutuakseni vaiennetuksi mielipiteitteni vuoksi, Sam kirjoitti.

Avautumisen loppuosa viittaa Sam Asgharin taustaan, sillä hän muutti Yhdysvaltoihin Iranin Teheranista vuonna 2006. Henkilökohtaisena valmentaja ja mallina työskentelevä Sam ja Britney Spears tutustuivat toisiinsa Slumber Party -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2016.