Last of Us -hittipelin HBO-version päätähdet Game of Thrones -sarjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO-kanavan paljastettiin taannoin työstävän televisiosarjaa, joka pohjautuu Naughty Dogin suosittuihin The Last of Us -peleihin. Nyt tuhon jälkeiseen maailmaan sijoittuvan tulevan televisiosarjan kahden pääroolin näyttelijät on paljastettu.

Pedro Pascal tulee The Hollywood Reporter -lehden mukaan näyttelemään The Last of Us -sarjassa Joelia, parkiintunutta salakuljettajaa joka päätyy auttamaan Bella Ramseyn esittämää 14-vuotiasta Ellietä vaarallisella matkalla Yhdysvaltojen halki. Kumpikin näyttelijöistä on esiintynyt merkittävissä rooleissa HBO:n Game of Thrones -sarjassa. Pascal tunnetaan myös Disney+ -palvelun The Mandalorian -sarjan pääroolin esittäjänä.

The Last of Us sijoittuu vuosikymmenien päähän tulevaisuuteen, jossa sivistys on romahtanut ihmisistä zombiemaisia tartunnan saaneita tekevän sieniepidemian vuoksi. Sarjaa käsikirjoittavat ja tuottavat Chernobyl-sarjasta tunnettu Craig Mazin ja The Last of Us -pelien luova ohjaaja Neil Druckmann. Sen pilottijakson tulee ohjaamaan Beanpole-elokuvallaan kiitosta kerännyt venäläinen Kantemir Balagov.