Mies salakuljetti huumeita hampurilaisessa: ”Kaikilla mausteilla”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kiellettyjä aineita ja esineitä pyritään salakuljettamaan mitä erikoisemmilla tavoilla. Taannoin eräs Australiassa pidätetty mies piilotti metamfetamiinia hampurilaisen väliin.

Ruokalähettinä esiintynyt mies oli yrittänyt toimittaa hampurilaisateriaa henkilölle, joka vietti karanteenia Perthissä sijaitsevassa hotellissa. Ruoka tutkittiin poliisin toimesta, sillä lähetin kuvailtiin käyttäytyneen epäilyttävästi. Ateriasta paljastui sellaiseen perinteisesti kuulumattomia asioita.

Pirtelömukiin oli piilotettu neljä neulaa, ja hampurilaisen välissä puolestaan 1,2 gramman pussi metamfetamiinia. Mies pidätettiin laittomien huumeiden hallussapidosta myyntitaikeissa. Länsi-Australian terveysminiteri Roger Cookin mukaan hotelleissa karanteenia viettäville on aikaisemmin yritetty salakuljettaa huumeita esimerkiksi uudelleen suljetuissa sipsipusseissa, uutisoi Daily Mail.