Baarin yllättävä tempaus – hyväksyi Monopoly-rahaa maksuvälineenä

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monopoly-lautapelin värikkäät setelit kelpaavat harvemmin valuuttana todellisessa maailmassa, mutta poikkeustilanteitakin on. Eräs Yhdysvaltojen Massachusettsissa sijaitseva baari nimittäin antoi asiakkaiden maksaa hetkellisesti ostoksiaan Monopoly-rahalla.

Massachusettsin Worcesterissa sijaitseva Ralph’s Tavern hyväksyi keskiviikkona 23. kesäkuuta Monopoly-seteleitä maksuvälineenä kahden tunnin ajan. Lautapelin rahalla oli mahdollista maksaa sisäänpääsy, hot dogeja sekä alkoholittomia shotteja ja osallistua arvontaan. Alkoholipitoisia juomia Monopoly-rahalla ei voinut ostaa osavaltion lainsäädäntöjen vuoksi.

90 vuoden ajan toiminnassa olleen Ralph’s Barin tempauksen taustalla on tuleva Worcester-teemainen versio Monopolystä. Boston.com-sivuston mukaan Ralph’s Bar nimittäin toivoo saavansa sen avulla ikioman ruudun lautapelin ravintolan kotikaupunkiin pohjaavasta versiosta.