Heidi Klum piehtaroi yläosattomissa hiekalla – venyttää somepalvelun rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Leni aloitti taannoin uransa mallina ja poseerasi saman tien Vogue-lehden kannessa. Myös äiti poseeraa yhä sosiaalisessa medissa aktiivisesti.

Nyt Heidi on kenties keskikesän huumassa poseerannut villisti yläosattomissa uimarannalla. Hiekassa estottomasti piehtaroinut mallikaunotar venytti samalla somepalvelun rajoja, sillä hänen kuvissaan vilautus on vain muutamien pikselien päässä.

Malliuransa jo nuorena aloittanut Heidi Klum muistuttaa ajoittain mistä tyttärensä Lenin hyvät geenit ovatkaan peräisin. 47-vuotias Klum julkaisi taannoin Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän seisoi pelkät korkokengät jalassaan. Matt Jonesin kuvaamassa vuonna 2001 otetussa kuvassa Heidi Klum esittelee ylpeänä omaa mallivartaloaan peittäen paljaat rintansa pelkästään toisen kätensä avulla.