Khloe Kardahianilla synttärit – sisko paljasti hurjan kuvakoosteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman isot tähdetkään eivät ole immuuneja juuri väärällä hetkellä iskeville vaatekömmähdyksille. Taannoin Khloe Kardashian avautui rikkinäisen paidan aiheuttamasta paniikista, joka iski juuri ennen esiintymistä Ellen Degeneres Show -sarjassa.

Nyt Khloe on täyttänyt vuosia ja sen kunniaksi Kim-sisko julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvakoosteen siskoksista. Mukana on useita Kardashianien sisarusten lapsuuskuvia, mutta myös hieman näyttävämpiä poseerauksia ajalta ennen perheen supertähteyttä.

Khloe Kardashian kertoi taannoin People-lehdelle päätyvänsä helposti oman itsensä pahimmaksi arvostelijaksi kyseisen kaltaisissa tilanteissa. Hän kuitenkin toteaa, etteivät muut ihmiset todennäköisesti kiinnitä huomiota asioihin, joita itse tulee vatvoneeksi omassa päässään. Khloen mukaan jokaisen tulisikin olla kiltimpi itseään kohtaan.